Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de prei in ringen, halveer de peultjes, snijd de paprika in blokjes en de oesterzwammen in repen.
-
Schil de gember en rasp grof.
-
Rooster de cashewnoten in een droge pan licht.
-
Snijd het vlees in dunne repen, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Roerbak de prei, peultjes en paprika enkele minuten mee. Bak de gember en de oesterzwammen even mee.
-
Voeg een scheutje water toe en breng op smaak met peper.
-
Strooi de cashewnoten erover en serveer lauwwarm.
Variaties
Serveer met noedels of stokbrood voor een voedzame hoofdmaaltijd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.