Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard en laat ze afkoelen.
-
Schil eventueel de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Rooster het brood lichtbruin en verkruimel het of snijd klein.
-
Maak de peterselie en de knoflook schoon. Hak de peterselie grof en snijd de knoflook klein.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het broodkruim met de peterselie en de knoflook lichtbruin.
-
Maak de spruitjes schoon en halveer ze.
-
Kook de spruitjes in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Pel de eieren, hak ze fijn en meng het broodkruim erdoor.
-
Hak de walnoten grof.
-
Schep het eiermengsel en de walnoten door de spruitjes.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de melk een puree en breng op smaak met peper en nootmuskaat.
-
Serveer de aardappelpuree bij de spruitjes.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.