Bereiding
            
                - Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. 
 - 
Houd een lepel ringetjes ui achter voor garnering.
 - 
Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes.
 - 
Fruit de lente-ui met de kerrie in de margarine zacht. 
 - 
Voeg de blokjes aardappel, 200 ml water en het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 10 minuten. 
 - 
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. 
 - 
Breng de soep weer aan de kook en verdun hem met de melk. 
 - 
Strooi er de achtergehouden ringetjes ui over.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.