Bereiding
- Snijd een kwart van de mango in dunne reepjes.
-
Was de appel en snijd hem in dunne reepjes.
-
Besprenkel de appel met wat limoensap om verkleuring te voorkomen.
-
Was de aardbeien en snijd ze in dunne plakjes.
-
Was de munt en snijd de blaadjes fijn.
-
Pureer de rest van de mango met een staafmixer. Voeg eventueel wat limoensap toe om het wat te verdunnen.
-
Doe de puree in een schaaltje en top af met chilivlokken.
-
Doop de rijstvellen een voor een in een schaal met lauw water tot ze zacht zijn.
-
Vul de rijstvellen met aardbeien, appel, mango en munt.
-
Vouw de onderkant van het vel over de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het vel op.
-
Serveer de loempiaatjes met de mangodip.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Mango over? Maak er dit lekkere toetje van: yoghurt met mango.