Bereiding
            
                - Spoel de kidneybonen in een zeef af.
 - 
Maak de ui en het pepertje schoon en snijd ze klein.
 - 
Fruit de ui in de olie glazig.
 - 
Pers er het teentje knoflook boven uit en bak het pepertje mee.
 - 
Bak royaal Mexicaanse kruiden en de roerbakgroente kort mee.
 - 
Giet er het water bij en roer de kidneybonen en het stukje bouillontablet erdoor.
 - 
Breng dit aan de kook. Kook de soep 5 minuten zacht.
 - 
Snijd de pitabroodjes horizontaal door. Snijd de helften in repen.
 - 
Verwarm een droge koekenpan en bak hierin de broodrepen knapperig.
 - 
Serveer de broodrepen bij de soep.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.