Bereiding
            
                - Pel de ui en snijd klein. 
- 
Maak de paddenstoelen schoon en snijd klein. 
- Was de bosui en snijd in ringen.
- 
Was de peterselie en snijd het klein.
- 
Was de veldsla en de radijs. Snijd de radijs in vieren.
- 
Maak een dressing van de helft van de olie, wat azijn en peper.
- 
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Fruit de ui in de rest van de olie glazig. 
- 
Bak de tartaar bij de ui rul en gaar. 
- 
Bak de tomatenpuree kort mee. 
- 
Voeg de paddenstoelen en de bosui toe en bak in een paar minuten gaar. 
- 
Meng er de melk door. Voeg eventueel een lepel extra toe. 
- 
Maak het mengsel op smaak met peper en wat tijm.
- 
Giet de macaroni af en meng de saus erdoor. Strooi er peterselie over.
- 
Meng de dressing met de veldsla en radijs en serveer erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.