Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd klein.
- Was de bosui en snijd in ringen.
-
Was de peterselie en snijd het klein.
-
Was de veldsla en de radijs. Snijd de radijs in vieren.
-
Maak een dressing van de helft van de olie, wat azijn en peper.
-
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Fruit de ui in de rest van de olie glazig.
-
Bak de tartaar bij de ui rul en gaar.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg de paddenstoelen en de bosui toe en bak in een paar minuten gaar.
-
Meng er de melk door. Voeg eventueel een lepel extra toe.
-
Maak het mengsel op smaak met peper en wat tijm.
-
Giet de macaroni af en meng de saus erdoor. Strooi er peterselie over.
-
Meng de dressing met de veldsla en radijs en serveer erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.