Bereiding
            
                - Maak de groente schoon en snijd klein.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
- 
Verwarm de olie en bak hierin de prei, knolselderij en de helft van de knoflook een paar minuten. 
- 
Voeg de pompoen, wortel, het water en stukje bouillontablet toe. 
- 
Breng dit aan de kook en laat het 15 minuten op lage temperatuur zacht koken.
- 
Rooster de helft van het brood knapperig.
- 
Was de basilicum.
- 
Maal het geroosterde brood met de rest van de knoflook, noten en basilicum tot grove korrels in een keukenmachine of met een staafmixer. 
- 
Rooster de rest van het brood licht en snijd schuin doormidden.
- Spoel de witte bonen af en laat uitlekken.
- Roer de groene kool en witte bonen door de soep en laat nog 5 minuten koken.
- 
Strooi de kruimels brood over de soep en serveer het geroosterde brood erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.