Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon.
-
Kook de spruitjes in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met wat peper.
-
Bak het vlees aan beide zijden in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
-
Schil de appel en snijd hem in blokjes.
-
Doe de blokjes appel bij het vlees en smoor het geheel 5 minuten.
-
Schenk er 50 ml water bij en laat het vlees in een paar minuten verder gaar worden.
-
Maak de appel eventueel op smaak met wat kaneel of gemalen kruidnagel en geef er de spruitjes en aardappelen bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.