Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Maak de broccoli schoon. Snijd de stelen in stukjes en verdeel de rest in roosjes.
 - 
Pers de sinaasappels uit.
 - 
Wrijf de stukken vis in met wat limoensap en peper.
 - 
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
 - 
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide kanten bruin.
 - 
Bak de ringetjes bosui even mee. 
 - 
Voeg het sinaasappelsap toe en stoof de vis in 5 minuten verder gaar.
 - 
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
 - 
Roer de maïzena met wat water en limoensap tot een papje en bind hiermee het stoofvocht.
 - 
Was de koriander, knip het klein en strooi het over de vis.
 - 
Geef de rijst en de broccoli erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.