Bereiding
- Maak de ui, peper en knoflook schoon en snijd klein.
-
Was de courgette en schaaf in dunne plakken.
-
Fruit de ui en knoflook in de helft van de olie glazig. Bak de peper mee.
-
Voeg de tomatenblokjes toe.
-
Laat de saus 10 minuten sudderen.
-
Meng de rest van de olie door de courgette.
-
Grill de plakken courgette in een grillpan in 4 minuten gaar.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Halveer de vegetarische balletjes.
-
Roer de balletjes en wat oregano door de saus en kook mee totdat alles warm is.
-
Schep de saus door de pasta. Serveer de courgette erbij.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de
Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis app Kies Ik Gezond?-app
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in vershoudfolie en bewaar het nog 3 dagen. Lekker in een soep of door een koolsalade.