Bereiding
            
                - Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- 
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
- 
Verwarm de helft van de olijfolie en bak hierin de ui en de knoflook zacht. 
- 
Voeg de paprika’s toe en bak in 10 minuten zacht. Breng op smaak met peper.
- 
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de portobello in dunne plakken en de oesterzwammen in repen.
- 
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen in een paar minuten zacht.
- 
Was de peterselie en snijd klein.
- 
Breng de paddenstoelen op smaak met peper en peterselie.
- 
Laat de paddenstoelen en de groente afkoelen.
- 
Serveer het brood erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Gebruik eventueel andere paddenstoelen zoals cantharellen of (kastanje)champignons.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.