Bereiding
- Schil de gember en snijd in reepjes.
-
Breng het water met de gember aan de kook.
-
Laat het water iets afkoelen en voeg de thee toe. Laat de thee 5 minuten trekken en afkoelen.
- Maak de perzik schoon. Snijd er per persoon 1 smal reepje uit en houd apart.
-
Snijd de rest van het vruchtvlees in blokjes en pureer het fijn met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Roer de perzikpuree door de thee.
-
Verdeel over glazen, voeg ijsblokjes toe en garneer met de reepjes perzik.
Variaties
Vervang de perzik door nectarine.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.