Bereiding
            
                - Schil de gember en snijd in reepjes.
- 
Breng het water met de gember aan de kook. 
- 
Laat het water iets afkoelen en voeg de thee toe. Laat de thee 5 minuten trekken en afkoelen.
- Maak de perzik schoon. Snijd er per persoon 1 smal reepje uit en houd apart.
- 
Snijd de rest van het vruchtvlees in blokjes en pureer het fijn met een staafmixer of in een keukenmachine.
- 
Roer de perzikpuree door de thee.
- 
Verdeel over glazen, voeg ijsblokjes toe en garneer met de reepjes perzik.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de perzik door nectarine.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.