Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water net gaar.
-
Maak de prei schoon en snijd de groente in grove ringen.
-
Bak de tartaar in een braadpan al roerend gaar en rul.
-
Bak de currypasta even mee.
-
Voeg de prei toe en roerbak de prei in enkele minuten gaar.
-
Warm de grill voor.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Schep het preimengsel in een ovenvaste schaal en dek dit af met de plakken aardappel.
-
Meng de yoghurt met de kaas en verdeel dit over de aardappelen.
-
Laat de schotel onder de hete grill in 15 minuten goudgeel kleuren.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.