Bereiding
- Roer de kwark met de olie glad.
-
Voeg het meel toe en kneed er een deeg van. Laat het deeg 20 minuten afgedekt in de koelkast rusten.
-
Maak de prei schoon en snijd de prei in ringen.
-
Smoor de prei met de kerriepoeder kort in de hete margarine. Laat de prei een beetje afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de springvorm dun met olie of margarine.
-
Klop de eieren met de melk los en roer de kaas erdoor.
-
Rol of druk het deeg tot een platte lap en bekleed hiermee de vorm.
-
Schep de prei erin en schenk het eiermengsel erover.
-
Bak de taart iets onder het midden van de hete oven in 20-30 minuten gaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.