Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers, de prei in ringen en de courgette in blokjes.
-
Fruit de ui in de olie met de kerrie en het gemberpoeder glazig.
-
Doe er de quinoa bij en roer tot alle korreltjes glanzen.
-
Voeg de prei, de courgette en het stukje bouillontablet toe en schenk het water erbij.
-
Breng dit aan de kook en laat de quinoa met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar worden.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten. Leg ze op de quinoa.
Variaties
Dit gerecht is ook lekker met volkoren couscous, bulgur of zilvervliesrijst
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Prei:
Bewaar prei in de koelkast.