Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de paprika’s in repen, de aubergine en de courgette in halve plakken en de knoflook in snippers.
-
Snijd de kipfilet in smalle reepjes en bestrooi met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine bruin.
-
Voeg alle groente toe met de tijm en de tomatenblokjes. Smoor het geheel in 10 minuten gaar.
-
Was de peterselie en snijd het klein.
-
Maak de ratatouille op smaak met de peterselie en wat peper en serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
Lees het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenblokjes in blik:
Schenk over in een bewaarbakje en bewaar afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen. Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden. Verwerk de rest van de tomatenblokjes in deze tostada met kip.