Bereiding
            
                - Rooster de havermout in een droge koekenpan krokant.
- 
Schil de biet en snijd hem in stukken.
- 
Snijd de dadels in stukken. Pureer de dadels met de biet met een staafmixer fijn.
- 
Meng de havermout en de helft van de quinoa erdoor.
- 
Vorm er balletjes van en wentel ze door de rest van de gepofte quinoa.
- 
Laat de balletjes een paar uur in de koelkast drogen en opstijven.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.