Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. 
- 
Snijd de wortels en de prei in stukken van 10 cm. Snijd de stukken in de lengte in dunne repen. Kook de groente in weinig water in 5 minuten gaar. 
- 
Klop een dressing van de olie, 1 eetlepel water, wat azijn en de mosterd. Meng de dressing door de nog warme groente en laat dit afkoelen.
- 
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
- 
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen, de hete melk, peper en nootmuskaat een puree. 
- 
Was de peterselie, knip het klein en strooi het over de groente. Geef er de kip en de aardappelpuree bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.