Bereiding
- Meng wat chilipoeder en het citroensap door de olie en schep dit door de garnalen.
-
Zet de garnalen afgedekt een half uur in de koelkast.
-
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
-
Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in een beetje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Pel de ui en de knoflook en en snijd het klein.
-
Fruit de ui en de knoflook in een braadpan zacht in de margarine.
-
Roer de tomaat en wat chilipoeder erdoor en bak alles nog 2 minuten.
-
Bak de gare rijst kort mee.
-
Verwarm een grillpan of grill en rooster de garnalen in 3-4 minuten gaar.
-
Schep de garnalen op de rijst en geef de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.