Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de paksoi en snijd in repen.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd klein.
-
Maak de peper schoon en snijd klein.
-
Was de taugé en laat uitlekken in een zeef.
-
Snijd de bieflap in smalle reepjes en was je handen.
-
Verhit de olie en bak hierin het vlees met de rode peper en gember gaar en lichtbruin.
- Voeg de paddenstoelen en paksoi toe en bak enkele minuten mee.
-
Meng de ketjap en taugé erdoor en warm goed door.
- Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.