Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
- 
Kook de edamame volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Maak de groente schoon. 
- 
Snijd de bleekselderij in smalle boogjes, de komkommer in blokjes en de sla eventueel in repen.
- 
Was het stukje peper en snijd het in ringetjes.
- 
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- 
Maak een dressing van azijn, de olie en peper.
- 
Meng de dressing, de edamame, de bleekselderij, de komkommer, de ringetjes peper en de peterselie door de rijst.
- 
Knip het vel nori in reepjes en strooi ze over de salade.
 
        
        
		
            Variaties
            
                In plaats van 1 nori-vel kun je 100 gram zeewiersalade (wakame). Meng dit door de rijst.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.