Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- Maak de appel schoon en snijd in blokjes.
-
Breng de rodekool in een scheutje water met de appel, laurier, kruidnagels en cranberries aan de kook. Kook de kool in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de reepjes vlees met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Verwijder de laurierbladeren en kruidnagels uit de rodekool en breng de groente op smaak met wat azijn.
- Serveer de vleesreepjes en aardappelpuree erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.