Materialen
        
            4 hoge glazen, bijvoorbeeld wijnglazen
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Roer de zuivelspread los en meng de kwark erdoorheen. 
- 
Was de sinaasappel, rasp ¼ van de schil en meng deze door de kwarkmix samen met wat kaneel. 
- 
Schil de sinaasappel en de kaki en snijd ze in stukjes.
- 
Maak laagjes in de (wijn)glazen door een grote lepel kwarkmix te verdelen over de bodem, dan de fruitstukjes en dan weer een laag kwarkmix. 
- 
Hak de amandelen en chocolade grof en verdeel over de glazen. 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.