Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Schil de gember en snijd in fijne reepjes.
-
Snijd het vlees in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de helft van de olie in een braadpan en bak hierin het vlees bruin.
- Bak de ui, gember, kerriepoeder en het komijnzaad kort mee.
-
Breng het water aan de kook en giet bij het vlees.
- Stoof het vlees met een deksel op de pan 1½ uur. Breng op smaak met chilivlokken.
-
Was de wortel en snijd in plakjes.
-
Was de aubergine en snijd in blokjes.
-
Verwarm de rest van de olie in een pan en bak de aubergine gaar.
-
Schep de aubergines en de wortel door het vlees en laat het gerecht nog 20 minuten stoven.
-
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Strooi de koriander over het gerecht en serveer de rijst erbij.
Variaties
Gebruik peterselie in plaats van koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.