Bereiding
- Maak de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil.
-
Pers de helft van de sinaasappel uit.
-
Maak een saus van de yoghurt, slasaus, sinaasappelschil, peper en het sinaasappelsap.
-
Schil de rest van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in stukjes.
-
Maak de kool schoon en snijd fijn.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringetjes.
-
Meng alles door elkaar. Breng op smaak met azijn.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonades met peper en bak in de hete margarine in 15 minuten gaar en lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan en schenk er wat water bij. Roer het aanbaksel los van de bodem en laat de jus even koken.
-
Serveer de karbonades met de jus en aardappelen bij de savooiekoolsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kool:
Verpak een stuk kool in plastic folie en bewaar nog 3-5 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de kool in deze Italiaanse soep.