Bereiding
- Schil de schorseneren met een dunschiller. Leg ze in een bak met water met een scheutje citroensap of azijn.
- Leg
ze in een bak met water met een scheutje citroensap of azijn.
- Snijd de schorseneren in stukken en kook in 10-15 minuten in weinig
water beetgaar.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Maak de bosui of prei schoon en snijd in ringen.
-
Doe de aardappelschijfjes in een ovenvaste schaal en verdeel er de gekookte schorseneren en bosui over.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de schorseneren.
-
Klop de eieren los door de yoghurt. Voeg wat tijm en peper toe. Verdeel dit over de schorseneren.
-
Strooi de geraspte kaas erover en bak de schotel in de hete oven in 25-30 minuten.
Variaties
In plaats van tijm kun je ook rozemarijn, salie of selderij als smaakmaker gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.