Bereiding
- Pel de sjalot.
-
Wrijf de paddenstoelen met keukenpapier of een borsteltje schoon en verwijder eventueel een stukje van de steel.
-
Snijd de sjalot in snippers en de paddenstoelen in reepjes.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Hak de koriander klein.
-
Fruit de sjalot zacht in de olie. Bak de paddenstoelen en de peper kort mee. Neem de pan van het vuur en maak het mengsel op smaak met de koriander. Laat afkoelen.
-
Was de slabladen en dep ze droog. Verdeel de vulling over de slabladen en rol ze op. Steek ze vast met een cocktailprikker.
Extra informatie
Bekijk hoe je stap voor stap dit recept maakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bak overgebleven champignons met een beetje ui of prei en eet ze op brood. Rauwe champignons zijn in de koelkast nog 3 dagen houdbaar.
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast.