Bereiding
- Was de slabladen, dep ze droog en leg ze op kleine borden.
-
Schil het bietje en snijd het in kleine blokjes.
-
Was het stukje komkommer en snijd het in blokjes.
-
Was het bieslook en knip het klein.
-
Klop de olie door de azijn en voeg de bieslook en wat peper toe. Meng de dressing door de groente en vul hiermee de slabladen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rode bietjes:
Bewaar gekookte bietjes afgedekt in de koelkast nog maximaal 2 dagen. Vries de bietjes eventueel in. Snijd ze in blokjes of plakjes, verpak in een diepvrieszakje of doosje en bewaar nog maximaal 3 maanden in de diepvries.
Gebruik bietjes voor dit spannende broodje met hummus en rode biet.