Bereiding
            
                - Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein.
- 
Was de snijbonen en snijd de puntjes eraf. Snijd de snijbonen in ruiten. 
- 
Was de tomaten en snijd ze in blokjes. 
- 
Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht.  Bak de tomatenpuree even mee.
- 
Voeg de snijbonen, de tomatenblokjes en wat water toe. Stoof de snijbonen in circa 10 minuten gaar.
- 
Spoel de limabonen in een zeef af en laat ze uitlekken. 
- 
Schep de limabonen door de snijbonen en warm dit goed door.
- 
Was de peterselie en hak het grof. Meng de peterselie door het gerecht en warm nog even door.
- 
Serveer er het stokbrood bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.