Bereiding
            
                - Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.
- 
Was de basilicum. Pel de knoflook. 
- 
Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, 1 eetlepel water en de olie met de staafmixer tot een grove pasta
- 
Was de tomaten en het bosuitje.  Snijd het vruchtvlees van de tomaten in kleine stukjes. 
- 
Snijd het stukje bosuitje heel fijn. 
- 
Snijd het stuk jalapeñopeper klein. 
- 
Meng de stukjes peper en de bosui door de tomatenblokjes.
- 
Snijd het brood horizontaal in tweeën en besmeer de onderste helft met de basilicumpasta. 
- 
Verdeel het tomatenmengsel erover en zet de bovenste helft er weer op. Steek de helften vast met een paar prikkers.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.