Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.
-
Was de basilicum. Pel de knoflook.
-
Maal de pijnboompitten met de basilicum, de knoflook, 1 eetlepel water en de olie met de staafmixer tot een grove pasta
-
Was de tomaten en het bosuitje. Snijd het vruchtvlees van de tomaten in kleine stukjes.
-
Snijd het stukje bosuitje heel fijn.
-
Snijd het stuk jalapeñopeper klein.
-
Meng de stukjes peper en de bosui door de tomatenblokjes.
-
Snijd het brood horizontaal in tweeën en besmeer de onderste helft met de basilicumpasta.
-
Verdeel het tomatenmengsel erover en zet de bovenste helft er weer op. Steek de helften vast met een paar prikkers.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.