Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Was de peper en verwijder het grootste deel van de pitjes. Snijd de peper in ringetjes.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de tomaten in blokjes.
-
Verwarm de olijfolie en bak hierin de ui, de knoflook en de kurkuma.
-
Voeg de doperwtjes en eventueel wat water toe en laat ze in een paar minuten gaar worden.
-
Meng dit met de tomatenblokjes, de mosselen en de ringetjes peper door de rijst.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Maak de salade op smaak met de peterselie, geraspte sinaasappelschil en peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.