Bereiding
            
                - Week het brood in een lepel water. 
 - 
Was de rucola en laat het uitlekken. Pel de knoflook. 
 - 
Pureer ¾ van de rucola met de knoflook, het brood en de olijfolie met een staafmixer of in een keukenmachine.
 - 
Voeg de walnoten toe en hak ze mee klein. 
 - 
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
 - 
Maak de walnotensaus op smaak met een beetje citroensap en peper en verdun met een beetje kookvocht van de spaghetti.
 - 
Giet de spaghetti af en meng de rest van de rucola erdoor. 
 - Schep de walnotensaus erop.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.