Bereiding
            
                - Was de krieltjes en kook ze in een bodempje water in ca. 8 minuten gaar.
 - 
Maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in weinig water in ca. 10 minuten beetgaar.
 - 
Bestrooi het vlees met peper en bak het in 1 eetlepel margarine in 8 minuten gaar en bruin.
 - 
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel.
 - 
Pel het teentje knoflook en snijd het klein. 
 - 
Fruit de knoflook in de olie zacht.
 - 
Boen de citroen schoon en rasp wat van de schil.
 - 
Laat de sperziebonen goed uitlekken. Roerbak ze kort mee met de knoflook.
 - 
Was de basilicum en scheur de blaadjes klein. Meng ze door de bonen.
 - 
Maak de groente op smaak met wat geraspte citroenschil. Serveer met de gebakken vleesreepjes en de krieltjes.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.