Bereiding
- Was de krieltjes en kook ze in een bodempje water in ca. 8 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in weinig water in ca. 10 minuten beetgaar.
-
Bestrooi het vlees met peper en bak het in 1 eetlepel margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel.
-
Pel het teentje knoflook en snijd het klein.
-
Fruit de knoflook in de olie zacht.
-
Boen de citroen schoon en rasp wat van de schil.
-
Laat de sperziebonen goed uitlekken. Roerbak ze kort mee met de knoflook.
-
Was de basilicum en scheur de blaadjes klein. Meng ze door de bonen.
-
Maak de groente op smaak met wat geraspte citroenschil. Serveer met de gebakken vleesreepjes en de krieltjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.