Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het hamlapje met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
-
Pel de ui. Snijd 1 helft in halve ringen. Bak de uienringen mee met het vlees.
-
Schenk 100 ml water bij het vlees en stoof het met een deksel op de pan in 20 minuten gaar.
-
Maak de spruitjes schoon. Snijd de rest van de ui klein.
-
Kook de spruitjes in weinig water in 8 minuten net gaar.
-
Fruit de uiensnippers in de olie glazig. Bak het korianderzaad kort mee.
-
Voeg de spruitjes, het paprikapoeder en de chilivlokken toe en warm goed door.
-
Maak de groente op smaak met de uitjes. Serveer het vlees met jus en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.