Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
- 
Bestrooi het hamlapje met peper.
- 
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
- 
Pel de ui. Snijd 1 helft in halve ringen. Bak de uienringen mee met het vlees.
- 
Schenk 100 ml water bij het vlees en stoof het met een deksel op de pan in 20 minuten gaar.
- 
Maak de spruitjes schoon. Snijd de rest van de ui klein.
- 
Kook de spruitjes in weinig water in 8 minuten net gaar.
- 
Fruit de uiensnippers in de olie glazig. Bak het korianderzaad kort mee.  
- 
Voeg de spruitjes, het paprikapoeder en de chilivlokken toe en warm goed door. 
- 
Maak de groente op smaak met de uitjes. Serveer het vlees met jus en de aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.