Bereiding
- Kook het ei hard en laat het afkoelen.
-
Kook de doperwtjes 1 minuut in een bodempje water en laat ze afkoelen.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
-
Halveer het ei en neem de dooier eruit. Hak het eiwit fijn. Wrijf de dooier door een zeef.
-
Pers de halve sinaasappel uit.
-
Maak van de eierdooier met het sinaasappelsap, de mosterd, de olie en wat peper een sausje.
-
Pel de knoflook en wrijf hiermee het brood in. Snijd het brood in blokjes. Bak de broodblokjes in een droge koekenpan met een antiaanbaklaag lichtbruin.
-
Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken. Verwijder dikke steeltjes.
-
Doe de spinazie en de doperwtjes in een slaschaal en schenk het sausje erover.
-
Strooi de uienringen, het gehakte eiwit en de croutons over de spinazie.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.