Bereiding
            
                - Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
- 
Kook de doperwten 1 minuut in weinig water en laat afkoelen.
- 
Maak de bosui schoon en snijd klein. 
- 
Halveer het ei en haal de dooier eruit. Hak het eiwit fijn. Wrijf de dooier door een zeef. 
- Maak van de eierdooier met het sap van de sinaasappel, de mosterd, olie en wat peper een dressing. 
- 
Pel de knoflook en wrijf hiermee het brood in. Snijd het brood in blokjes. Bak de broodblokjes in een droge pan lichtbruin. 
- 
Was de spinazie en laat uitlekken.
- Meng de spinazie met de doperwten en dressing. 
- Garneer met de bosui, het gehakte eiwit en de croutons.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.