Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de courgette, de tomaten en de aubergine in plakken en de uien in ringen.
-
Bestrijk een ovenschaal met een beetje olie.
-
Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan. Bak de plakken aubergine in de koekenpan aan beide kanten in totaal ongeveer 5 minuten.
-
Doe de plakjes courgette in een kom en meng de rest van de olie erdoor.
-
Zet om en om de plakjes aubergine, rode ui, courgette en tomaat rechtop in de ovenschaal, zodat je van bovenaf streepjes groenten ziet.
-
Knip de rozemarijn in stukken en zet de takjes in de ovenschaal tussen de groenten. Laat de groenten in ongeveer 30 minuten in de hete oven gaar worden.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de vis met peper.
-
Bak de vis in de hete margarine in 8 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Serveer de vis en de aardappelpuree bij de groentegrill.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.