Bereiding
- Snijd het vlees in blokjes.
-
Bak het vlees in de hete olie bruin.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers, de aubergine in blokjes en de groene pepers in stukken. Snijd van de okra's een stukje met de steel af.
-
Maak de rode peper schoon en snijd hem in ringetjes.
-
Fruit de ui en de knoflook mee met het vlees.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg alle groente en wat citroensap toe en giet er 100 ml water bij. Stoof het vlees in 50 minuten gaar.
-
Kook de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Serveer de bulgur bij de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.