Bereiding
- Rooster het brood krokant. Steek uit iedere boterham met een uitsteekvorm 2-3 sterren.
- Laat de tonijn uitlekken.
-
Was de dille en snijd de helft klein. Houd de rest achter voor garnering.
- Meng de gesneden dille en yoghurt door de tonijn. Breng op smaak met peper.
-
Was de appel en snijd in dunne plakjes. Bestrijk de snijvlakken met citroensap.
- Beleg elke broodster met wat tonijnsalade en garneer met een schijfje appel en wat achtergehouden dille.
Variaties
Maak van de restjes brood croutons.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.