Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en voeg aan het water het stukje bouillontablet toe.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de kool schoon en snijd hem in smalle repen.
-
Kook de kool in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi de schnitzels met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten gaar en lichtbruin.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de olie.
-
Snijd de paprika in reepjes.
-
Bak de gare rijst even met de ui mee.
-
Meng de paprika en wat oregano door de rijst. Geef de groene kool en de schnitzels erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.