Bereiding
- Pel de uien en snijd ze klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Fruit de ui en de gember 5 minuten in de olie glazig. Verkruimel de peper er boven.
-
Neem de pan van het vuur en roer er de kappertjes en wat citroensap door.
-
Laat de salsa afkoelen en een half uur staan om de smaken te laten intrekken.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin.
-
Braad het vlees op lager vuur in 15-20 minuten gaar.
-
Maak de bloemkool schoon. Kook de bloemkool in weinig water in 10 minuten gaar.
- Zet het vuur met de pan van het vlees uit laat het vlees eventueel met een deksel op de pan 5 minuten rusten.
-
Snijd het varkenshaasje in dikke plakken en serveer de salsa, bloemkool en aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.