Materialen
Satéprikkers, staafmixer/keukenmachine, grillpan/barbecue,
Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
-
Maak een marinade van het citroensap, de gember en wat peper.
-
Snijd de vis in blokjes en was je handen.
-
Meng de marinade door de vis en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur marineren.
-
Was de tomaten en bak in de helft van de olie in een paar minuten zacht.
-
Bak het mosterdzaad in een droge pan tot het gaat poffen.
-
Schil de mango, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees in een keukenmachine of met een staafmixer.
-
Roer het mosterdzaad erdoor.
-
Bestrijk de satéprikkers met wat olie.
-
Rijg de visblokjes aan de spiesen, bestrijk de vis met wat olie en was je handen.
-
Rooster de vis in een grillpan of op de barbecue in 6 minuten gaar en lichtbruin.
-
Serveer de mangomosterdsaus, tomaten en het stokbrood bij de visspiesen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.