Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen in een bodempje water in 20 minuten gaar.
-
Pers het teentje knoflook uit boven een kom. Roer er de tahin, het citroensap en wat peper door. Voeg een beetje water toe tot het een smeuïge saus is.
-
Bak het sesamzaad in een droge koekenpan licht.
-
Snijd de aardappelen eventueel in kleinere stukken.
-
Verwarm de helft van de margarine in een koekenpan en bak hierin de aardappelen goudgeel.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes. Kook de broccoli in 5 minuten net gaar.
-
Snijd het vlees in smalle repen.
-
Verwarm de rest van de margarine een koekenpan en bak hierin de repen vlees in ca. 6 minuten gaar en bruin.
-
Schep het tahinsausje er door.
-
Verdeel de aardappelen, broccoli en vlees over 2 borden en strooi het sesamzaad erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.