Bereiding
- Maak de aubergine schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de aubergine zacht.
-
Pel de knoflook en pers boven de aubergine uit. Roer er de tomatenpuree door en bak dit even mee.
-
Laat de aubergine in 5 minuten gaar worden.
- Was de koriander en hak grof. Voeg toe aan de aubergine.
-
Pureer de groente met een staafmixer of in een keukenmachine grof.
-
Laat het afkoelen en breng het op smaak met peper en kaneel.
-
Rooster het brood lichtbruin. Besmeer de boterhammen met halvarine en verdeel de auberginepuree er over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.