Bereiding
            
                - Pel de bananen en snijd ze in plakken.  Verpak ze in een diepvrieszakje en laat de bananen in de diepvries in 2 uur bevriezen.
- 
Maak het andere fruit schoon, houd wat mooie stukje achter voor garnering. Snijd de rest in stukken. 
- 
Doe de plakjes bevroren banaan in een hoge kom en voeg het andere fruit toe. Pureer het fruit met de staafmixer snel tot een gladde puree. 
- 
Verdeel over coupes en garneer  met het achtergehouden fruit.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.