Bereiding
- Was de krieltjes en halveer grote exemplaren.
-
Kook de krieltjes in een bodempje water in ca. 7 minuten gaar.
-
Maak een dressing van citroensap, de mosterd en de olijfolie.
-
Meng de dressing door de nog warme krieltjes en laat dit afkoelen.
-
Was de druiven. Halveer ze en wip de pitjes er uit.
-
Meng de cranberries door de druiven.
-
Breek de walnoten grof.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
-
Maak het witlof schoon en snijd het in smalle repen.
-
Meng het witlof, de bosui, het fruitmengsel en de walnoten door de krieltjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.