Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Snijd het vlees in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
- 
Bak het vlees in de hete margarine in 10 minuten gaar.
- 
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
- 
Bak de helft van de bosui op het laatst mee met het vlees.
- 
Klop een dressing van de olijfolie, een lepel water, de azijn en wat peper.
- 
Maak de witlof schoon en snijd in repen. 
- 
Meng er de rest van de bosui, de dressing en granaatappelpitten door.
- 
Serveer het vlees en de aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.