Bereiding
- Spoel de bonen in een zeef af en laat ze uitlekken.
-
Was de komkommer en snijd hem in blokjes.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
-
Klop een dressing van het citroensap, de olie en de mosterd en meng dit door de bonen.
-
Meng de komkommer, de radijs en de granaatappelpitjes erdoor. Maak de salade op smaak met eventueel nog wat citroensap en peper.
-
Was de slabladen, dep ze goed droog en snijd of scheur ze in stukken. Meng op het laatst door de salade.
Variaties
Met een salade kun je eindeloos variëren. Gebruik bijvoorbeeld cannelli bonen of een bonenmix in plaats van witte bonen en vervang de ijsbergsla door krop- of veldsla.
De mosterd kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.