Bereiding
- Spoel de bonen in een zeef af en laat ze uitlekken.
-
Was de komkommer en snijd hem in blokjes.
-
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
-
Klop een dressing van het citroensap, de olie en de mosterd en meng dit door de bonen.
-
Meng de komkommer, de radijs en de granaatappelpitjes erdoor. Maak de salade op smaak met eventueel nog wat citroensap en peper.
-
Was de slabladen, dep ze goed droog en snijd of scheur ze in stukken. Meng op het laatst door de salade.
Variaties
Met een salade kun je eindeloos variëren. Gebruik bijvoorbeeld cannelli bonen of een bonenmix in plaats van witte bonen en vervang de ijsbergsla door krop- of veldsla.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Mosterd:
Gebruik een schone lepel om mosterd uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het altijd in de koelkast. De mosterd is ongeveer 9 maanden tot 1 jaar houdbaar.