Materialen
        
            Satéprikkers, keukenmachine/staafmixer
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Pel de sjalot en snijd klein.
- 
Schil de gember en rasp fijn.
- Was de wortel en snijd in plakjes.
- 
Fruit de sjalot en gember in de olie glazig. Voeg de wortel toe en bak dit een paar minuten mee.
- 
Schenk het water erbij en kook de groente in 10 minuten gaar.
- 
Was de peterselie en snijd klein.
- 
Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer. 
- 
Rijg de olijven en de kerstomaatje aan de prikkers.
- 
Breng de soep weer aan de kook en verdeel over glazen of kommen. Garneer met de peterselie en een tomatenspiesje.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.