Bereiding
            
                - Pers de sinaasappel uit.
- 
Snijd het vanillestokje in de lengte open.
- 
Breng het sinaasappelsap met het vanillestokje en wat kaneel aan de kook.
- 
Was de rozijnen en laat ze 5 minuten in het sinaasappelsap trekken.
- 
Was de pruimen, halveer ze en snijd de pit eruit.
- 
Warm de pruimen 1 minuut mee in het sap.
- 
Schraap de zwarte pitjes uit het vanillestokje en roer het door het sap. Verwijder het vanillestokje. 
- 
Laat het geheel afkoelen.
- 
Verdeel het pruimenmengsel over 2 glazen coupes en schep de yoghurt erop.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.