Bereiding
- Was de komkommer, halveer het stuk in de lengte en verwijder het zaad. Snijd de helften in de lengte in smalle reepjes.
-
Knip de koriander klein.
-
Meng de koriander, de geraspte gember, wat limoensap en chilivlokken door de komkommer.
-
Meng er de garnalen door.
-
Was de bieslook.
-
Doop ieder rijstvel in een schaal met lauw water tot het zacht is. Leg er 4 sprieten bieslook op en een kwart van het garnalenmengsel.
-
Vouw de onderkant van het rijstvel over de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het vel op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.