Bereiding
            
                - Was de komkommer, halveer het stuk in de lengte en verwijder het zaad. Snijd de helften in de lengte in smalle reepjes. 
- 
Knip de koriander klein. 
- 
Meng de koriander, de geraspte gember, wat limoensap en chilivlokken door de komkommer. 
- 
Meng er de garnalen door. 
- 
Was de bieslook.
- 
Doop ieder rijstvel in een schaal met lauw water tot het zacht is. Leg er 4 sprieten bieslook op en een kwart van het garnalenmengsel. 
- 
Vouw de onderkant van het rijstvel over de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het vel op.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.